Compania chineza Vernee a anuntat oficial ca va introduce pe data de 27 Februarie, 4 smartphone-uri noi noute. Telefoanele vor fi prezentate in cadrul festivalului de tehnologie mobila MWC 2017 din Barcelona.

Sa incepem cu cel mai interesant telefon, Vernee Apollo 2. Smartphone-ul inlocuieste versiunea originala de Vernee Apollo. Noul terminal aduce specificatii hardware ‘de vis’. Apollo 2 va fi primul smartphone din lume dotat cu noul procesor deca-core MediaTek Helio X30. Procesorul cu 10 nuclee este tactat la 2.8GHz si are alaturi placa video de noua generatie PowerVR 7XT quad core.

Langa acest procesor super potent o sa vina capacitatea impresionanta de 8GB memorie RAM. Pentru ca pachetul de memorie sa fie complet, din dotare nu vor lipsi cei 128GB de stocare interna. Vernee Apollo 2 va fi oferit si intr-o varianta „entry-level” dotata cu 6GB de RAM si 64GB de memorie interna.

Cel de-al doilea model care va fi prezentat pe 27 Februarie este denumit Vernee Mars Pro. Smartphone-ul este primul model Vernee care incorporeaza procesorul octa-core pe 64-biti MediaTek Helio P25. Primul telefon care ruleaza procesorul Helio P25 este Elephone P25.

Mars Pro va aduce display cu margini foarte subtiri si carcasa confectionata integral din metal. Sub capota pot fi zariti 6GB de memorie RAM si 64GB de memorie interna.

Celalalte doua modele sunt Vernee Thor E si Vernee Thor Plus. Thor E o sa detina un acumulator de 5020mAh. Bateria o sa fie montata intr-o carcasa cu design slim de 8.2 mm grosime.

Thor Plus va alinia o carcasa de 7.9 milimetri grosime, in care este ‘inghesuita’ bateria de capacitate impresionanta la 6050mAh.

Toate cele 4 noi smartphone-uri Vernee sunt foarte interesante. Modelul ‘vedeta’ este fara indoiala Vernee Apollo 2, device echipat cu 8GB RAM. Pana pe data de 27 Februarie mai este destul de putin. Daca pana atunci mai ies la iveala informatii despre device-uri, le vom publica rapid pe site. Fiti alaturi de GadgetLab.

Sursa: Helpix.ru

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).