logo doogee

Pe internet au aparut informatii referitoare la smartphone-ul DG700 Pro, ce va fi lansat de catre compania chineza Doogee cel mai probabil prin luna Septembrie.

Cu ce iese in evidenta Doogee DG700 Pro este faptul ca include doua ecrane fiecare cu diagonala de 5 inch. Rezolutia este 1920×1080 pentru ambele ecrane. Un alt aspect care atrage atentia asupra smartphone-ului este bateria. Datorita faptului ca cele doua ecrane Full HD consuma multa energie, producatorul a ales sa echipeze device-ul cu o baterie de 6000 miliamperi.

Restul de specificatii hardware nu se lasa mai prejos. Doogee DG700 Pro este echipat cu procesor octa core MediaTek MT-6795, placa grafica Power VG6200 si sistem de operare Android 5.1. Referitor la memoria RAM, smartphone-ul va fi disponibil in doua variante: una cu 3GB si una 4GB RAM.

dogee 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).