samsung galaxy note 6

Urmatorul smartphone Samsung cu super specificatii va fi lansat in curand. Pe internet au aparut niste informatii care dezvaluie faptul ca Samsung Galaxy Note 6 va fi lansat prin Iulie.

Viitorul telefon va veni echipat cu urmatorul sistem de operare de la Google, Android N. Componentele hardware vor fi deosebit de performante.

E foarte posibil ca Samsung Galaxy Note 6 sa aiba la interior 6GB RAM si procesorul quad core ultra rapid Qualcomm Snapdragon 820 de 2.15GHz. Note 6 cel mai probabil va avea si versiune cu procesor octa core Samsung Exynos 8890 de 2.3GHz.

Ecranul de pe viitorul Galaxy Note va fi cel mai mare de cand a aparut aceasta serie de telefoane Samsung. Display-ul va avea diagonala de 5.8 inch si rezolutia QHD, 2560×1440. Cu siguranta Note 6 va include stilou S-Pen cu mult imbunatatit fata de cel de pe Note 5.

Eu unul sunt foarte curios de cum va arata viitorul Note 6 si ce super specificatii va include. Informatiile publicate sunt zvonuri. Samsung inca nu a oferit detalii oficiale.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).