pepsi 1

Din cate se pare binecunoscutul producator de bauturi racoritoare, Pepsi, va intra pe piata smartphone-urilor. Conform ultimelor zvonuri, compania va lansa un device intitulat Pepsi P1. Acesta e posibil sa debuteze oficial in Beijing pe 20 Octombrie.

Potrivit informatiilor publicate, Pepsi P1 va avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutia 1920×1080 si procesor octa core MediaTek MT6592 cu frecventa la 1.7GHz. Smartphone-ul va fi echipat cu 2GB RAM, 16GB stocare interna, camera foto principala de 13 Megapixeli si camera frontala de 5 Megapixeli.

Sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.1 Lollipop iar bateria are capacitatea de 3000 miliamperi. Pepsi P1 se asteapta sa fie introdus pe piata la pretul de 205 dolari.

pepsi 2

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).