xperia-z4
Marii producatori de telefoane mobile LG si Samsung au anuntat sau au lansat deja noile lor smartphone-uri de clasa premium. Cu toate acestea se pare ca Sony nu se grabeste in a tine pasul cu restul producatorilor.

Conform ultimelor zvonuri se asteapta ca Sony sa anunte Xperia Z4 pe 20 Aprilie sau dupa aceasta data. Din punct de vedere al specificatiilor, e posibil ca Sony Xperia Z4 sa aiba un ecran de 5.2 inch cu rezolutia Full HD sau QHD, ultimul procesor Qualcomm Snapdragon, chipset grafic Adreno 430, 4Gb Ram, 32/64 Gb stocare interna, camera foto de 20 megapixeli, camera foto frontala de 5 megapixeli si slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 128Gb.

Din punct de vedere al rezolutiei ecranului e posibil ca Sony sa lanseze doua variante de Xperia Z4 (Full HD si QHD). Sistemul de operare se asteapta sa fie Android Lollipop.

Sursa: GforGames

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).