moto-1

Conform ultimelor scurgeri de informatii aparute online, Moto G 2015 urmeaza a fi lansat oficial pe data de 28 Iulie. Pe langa data de lansare avem si o lista cu specificatiile complete ale noului smartphone Motorola.

Moto G 2015 are ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720 si procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410 cu frecventa la 1.4GHz. Placa grafica este Adreno 306, memoria RAM este de 1GB iar in ceea ce priveste stocarea device-ul va fi oferit in doua variante: una de 16GB si una de 8GB. Telefonul include slot microSD.

De mentionat este ca va exista o varianta de Moto G 2015 echipata cu 2GB RAM. Bateria are capacitatea de 2470 miliamperi iar camera foto principala este de 13 Megapixeli. Camera frontala este de 5 Megapixeli. Conform informatiilor aparute, Moto G 2015 va fi rezistent la apa.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).