lumia 640

Conform unor informatii aparute online, din cate se pare Microsoft planuieste ca in viitorul apropiat sa lanseze smartphone-uri accesibile cu pret de achizitie de 80 dolari. Noile telefoane vor include sistemul de operare Windows 10 Mobile si vor fi destinate pentru piete precum China.

In zona de specificatii hardware, viitoarele smartphone-uri se asteapta sa includa ecrane cu rezolutia de pana la 1280×720, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 210 de 1.1GHz, placa grafica Adreno 304 si camere foto de 8 Megapixeli capabile de filmare la 1080p. In zona de conectivitate avem WiFi 802.11n, Bluetooth 4.1, 3G si 4G LTE.

Noile smartphone-uri vor fi dual SIM si isi vor face aparitia pe piata in Octombrie sau Noiembrie.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).