LG a anuntat lansarea proiectorului fara fir intitulat LG Minibeam Nano. Precum si numele sugereaza, avem de-a face cu un proiector de dimensiuni foarte reduse (10 cm x 10 cm x 4 cm) si care cantareste doar 270 grame.

Gadget-ul poate fi conectat la smartphone sau tableta pentru vizualizarea de poze, filme, documente etc. Conectarea la diverse device-uri se face prin functia de Wireless Mirroring.

Proiectorul este capabil sa afiseze imagini la rezolutia 854×480 pe o suprafata de pana la 100 inch.

LG Minibeam Nano include port HDMI, port USB si o baterie cu capacitatea de 3800 miliamperi ce ofera o autonomie de pana la 2 ore in cazul rularii de continut video.

Inca nu sunt informatii referitoare la pretul a LG Minibeam Nano. Device-ul va fi disponibil in decursul lunii Iunie in regiuni precum Europa, Asia, America de Nord, Africa si America de Sud.

LG-Minibeam-Nano 1

LG-Minibeam-Nan 2

LG-Minibeam-Nano 5

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).