Lenovo a anuntat lansarea unui PC de dimensiuni extrem de reduse si cu sistem de operare Windows 8.1. Este vorba despre Lenovo Ideacentre Stick 300, acesta urmand a fi lansat pe piata incepand cu luna Iulie la pretul de 129 dolari. In mod evident acest model este in competitie directa cu Intel Compute Stick.

Lenovo Ideacentre Stick 300 se conecteaza la televizor, monitor etc prin intermediul portului HDMI. Din punct de vedere al specificatiilor hardware, device-ul include procesor quad core Intel Atom Z3735 cu frecventa la 1.83 GHz, 2GB RAM memorie si 32GB stocare interna.

In ceea ce priveste zona de conectivitate, mini PC-ul Lenovo include slot microSD, port USB 2.0, WiFi 802.11 b/g/n si Bluetooth 4.0.

De mentionat este faptul ca, incepand cu 29 Iulie sistemul de operare preinstalat Windows 8.1 va putea fi actualizat in mod gratuit la ultima versiune si anume Windows 10.

Lenovo Ideacentre Stick 300 1

Lenovo Ideacentre Stick 300 2

Lenovo Ideacentre Stick 300 3

Lenovo Ideacentre Stick 300 4

Lenovo Ideacentre Stick 300 5

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).