Lava IvoryS 4G 3

Recent, Lava, firma cu sediul in India, a lansat smartphone-ul Lava A79. Compania este pe val cu lansarile de gadget-uri iar ultimul device lansat de ei este tableta Lava IvoryS 4G.

Modelul propus de producator aduce un display cu diagonala de 7 inch. Ecranul furnizeaza rezolutia HD, 1280×720 pixeli. Factorii care diferentiaza acest model de alte tablete de pe piata sunt conexiunile Dual SIM si 4G LTE.

Tableta este in mod evident foarte utila cand te afli in calatorii si vrei sa ai acces la internetul mobil de mare viteza, 4G LTE. Slotul dual SIM e util pana la un punct, deoarece e un pic ciudat sa vorbesti cu un prieten, purtand la ureche un mamut de 7 inch.

Lava IvoryS 4G 1

Lava IvoryS 4G are la bord procesor quad core tactat la frecventa standard de 1.0GHz. Configuratia hardware mai are in componenta 1GB de memorie RAM, 16GB de memorie interna si slot microSD. Carduri de maxim 32GB sunt compatibile cu slotul microSD din dotare.

Tableta este alimentata de bateria cu 3000mAh. Acumulatorul de capacitate generoasa furnizeaza o autonomie la convorbiri de pana la 8 ore.

Camerele foto ce echipeaza IvoryS 4G sunt de 5-megapixeli, cea principala, si 3.2-megapixeli, cea pentru pozele selfie. Camera foto principala dispune de functie autofocus si flash LED. Ea poate inregistra clipuri video la rezolutia 1080p.

Lava IvoryS 4G 2

Departamentul de conectivitate mai are in componenta functii 3G HSPA, WiFi 802.11 b/g/n , Bluetooth 4.1 si GPS. In ceea ce priveste sistemul de operare, s-a optat pentru Android 5.1 Lollipop.

Tableta Lava IvoryS 4G este oferita clientilor in urmatoarele combinatii de culori: albastru cu negru si alb cu argintiu. Pretul pentru acest model este de 131 dolari.

Sursa: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).