AMBALAJ SI ACCESORII

In dotarea standard, castile includ 4 dopuri silicon, cablu USB C pentru incarcare si documentatie.

Legat de dopuri, montarea lor pe casti se face usor greoi.

AUTONOMIE SI INCARCARE

Pentru testarea autonomiei, noi am ales un scenariu de utilizare destul de pretentios (daca se poate spune asa). Am activat din setari decodarea LDAC si am optat pentru rulajul (cu player-ul AIMP) continuu a unui mix progressive house in format FLAC. Va mentionam ca volumul a fost setat undeva intre 70 – 75%.

Cu acest scenariu de utilizare, noi am atins o autonomie de un pic peste 4 ore. Avand in vedere scenariul de testare, noi consideram ca autonomia este decenta.

Si acum va propunem sa facem trecerea catre incarcare. Pragul 9% – 100% a fost realizat in 23 de minute, ceea ce este excelent (incarcare cu dock-ul).

Legat de LED-ul din partea frontala a dock-ului, dansul are 4 stagii de functionare: verde (dock/casti incarcate), rosu (dock/casti descarcate), alb intermitent (conectare casti) si galben (incarcare dock).

Huawei FreeBuds 6 review in romana – CONCLUZIE SI PRET

Perioada de testare ne-a convins ca noile Huawei FreeBuds 6 sunt niste casti bluetooth excelente 🙂 Dansele puncteaza aproape de maxim in diverse segmente.

Avem un sunet impecabil, castile sunt foarte comode, fixarea in urechi este buna (in cazul unei miscari lejere), avem o conexiune Bluetooth stabila (muzica si apeluri), functia de ‘Noise cancelling’ (anulare zgomot) este excelenta, design-ul e foarte reusit, constructia este solida (casti si dock), protectia la apa/praf (IP54) este binevenita, aplicatia AI Life este intuitiva etc. Multe aspecte pozitive 🙂

Parti slabe/mai putin reusite ? Hmmm… daca stam sa ne gandim bine, nu prea. Ar fi cateva aspecte foarte marunte: functia ‘Adaptive volume’ mai are nevoie de ce ceva optimizare (urca volumul un pic cam mult in locuri cu zgomot mediu) iar dopurile de silicon sunt greoi de montat/atasat pe casti.

In ceea ce priveste pretul, castile Huawei FreeBuds 6 sunt disponibile pe site-ul Huawei Romania pentru suma de 849 lei. Daca punem la socoteala tot ceea ce ofera castile, noi consideram ca pretul este bun/justificat.

PRO

  • Foarte comode si fixare buna in urechi
  • Sunet excelent (spre impresionant): bass profund, claritate, volum generos etc
  • Setare simpla si rapida
  • Design elegant, constructie foarte solida (casti si dock), protectie IP54 (casti)
  • Functia ‘Noise cancelling’ (anulare zgomot) este excelenta
  • Apeluri/convorbiri de calitate (zgomot de fond foarte redus, vocile se aud placut)
  • Conexiune stabila (apeluri si muzica)
  • Sistemul de gesturi este bine implementat/optimizat
  • Dock incarcare/depozitare elegant si solid construit
  • Autonomie decenta in cazul unui rulaj pretentios (decodare LDAC activata, rulaj fisier FLAC, volum setat la 70 – 75%)
  • Incarcare rapida (cu dock-ul): 9% – 100% in 23 minute
  • Aplicatia Huawei AI Life este bine pusa la punct (interfata intuitiva, diverse functii)
  • Pret bun

CONTRA

  • Cateva chestii foarte marunte (functia Adaptive volume mai trebuie optimizata, montarea dopurilor se face greoi)

Am avut ocazia sa va aducem Huawei FreeBuds 6 review in romana gratie partenerului nostru Huawei Romania.

Pages: 1 2 3 4
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).