gts

Fanii seriei Gran Turismo au motive de bucurie. Recent la festivalul de jocuri din Paris, Kazunori Yamauchi, creatorul celebrului joc de curse, a anuntat noul joc intitulat Gran Turismo Sport ce va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation 4.

Gran Turismo Sport cel mai probabil va fi lansat in 2016. Jocul va fi disponibil in varianta beta la inceputul anului viitor. Noul Gran Turismo va oferi suport pentru PlayStation VR (sistemul de realitate virtuala).

Gran Turismo Sport pe langa jocul in sine, va include doua campionate licentiate FIA (federatia internationala de automobilism): cupa natiunilor in care jucatorii din diverse tari vor concura intre ei si o cupa in care jucatorii vor concura in functie de compania producatoare de masini pe care ei o prefera. Castigatorii acestor campionate vor primi premii din partea FIA.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).