Noile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+ sunt smartphone-uri foarte speciale. Cele doua modele impresioneaza prin design-ul impecabil si prin hardware-ul foarte potent.

Pentru persoanele care doresc un look mai special iar latura financiara nu este o problema, firma britanica ‘Truly Exquisite’ sare in ajutor.

Principala ocupatie a companiei este placarea cu aur sau platina a diverse gadget-uri premium (iPhone 7, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S7 etc).

Noile Galaxy S8 si Galaxy S8+ au ajuns pe mana specialistilor din Anglia. Rezultatul final este destul de impresionant atat ca aspect, cat si ca pret.

Ambele telefoane au fost imbracate cu aur de 24 karate. Aurul se regaseste pe dunga metalica care inconjoara device-urile. Se poate opta si pentru placarea cu aur rosu de 18 karate sau pentru placare cu platina.

Pretul unui smartphone Samsung ‘impodobit’ cu aur de 24 karate ajunge la 2250 lire fara TVA.

In aceasta suma ‘rezonabila’, pe langa telefon mai primesti un Power Bank placat cu aur de 24K, ochelari Samsung Gear VR, pad pentru incarcare wireless si un portofel din piele de lux.

Smartphone-ul si toate aceste accesorii sunt adapostite intr-o cutie din lemn de lux.

Indiferent daca alegi Galaxy S8 sau Galaxy S8+, ambele telefoane au la baza configuratia standard. Avem procesorul Samsung Exyons 8895 de 2.3GHz si combinatia de 4GB RAM/64GB memorie interna.

Daca te hotarasti sa precomanzi unul din device-uri, iti va fi livrat in 3-4 saptamani dupa lansarea lui S8.

Placarea cu aur ofera smartphone-ului un aspect foarte sofisticat. Cu toate acestea, faptul ca trebuie scos din buzunar de doua ori valoarea smartphone-ului este cam exagerat.

Via: Gsmarena.com Sursa: Trulyexquisite.co.uk

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).