Sony Xperia Z4 ne-a fost dezvaluit cu cateva zile in urma. Noul smartphone al celor de la Sony nu este foarte diferit comparativ cu modelul precedent, Xperia Z3. Exceptand procesorul (Octa Core Qualcomm Snapdragon 810 pe 64 bit) specificatiile sunt similare. Din cate se pare aceasta varianta va fi disponibila exclusiv pe piata din Japonia. Pentru piata din Europa si restul regiunilor ramane de vazut daca Sony va aduce ceva schimbari in ceea ce priveste specificatiile si designul.

De curand au aparut o serie de imagini cu Sony Xperia Z4 (varianta destinata pietei din Japonia) comparat cu predecesorul sau, Xperia Z3.

z4 vs z3

z4 vs z3 1

z4 vs z3 2

z4 vs z3 4

z4 vs z3 3

 

z4 vs z3 5

Sursa: PhoneArena RBBToday

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).