ares 11

Asus este producatorul care a introdus primele modele de tablete ce includ si tastatura. Acest gen de device-uri pe langa faptul ca pot fi folosite in mod tableta, prin atasarea unei tastaturi ele se transforma in laptopuri de mici dimensiuni.

Revenind la Ares 11, aceasta tableta include un procesor Intel Atom Z3735G Bay Trail si 1Gb Ram memorie. Display-ul cu diagonala de 11.6 inch este unul de tip IPS si are o rezolutie de 1366×768.

Alte dotari includ 64Gb stocare interna, slot microSD, port mini HDMI, port microUSB, WiFi, Bluetooth 4.0, camera frontala si principala de 2 megapixeli, si o tastatura detasabila ce include doua porturi USB. Ca si sistem de operare avem Android 5.0 Lollipop.

Pretul pentru aceasta tableta este unul accesibil si anume in jur la 200 dolari.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).