lg 1

Pe site-ul magazinului Walmart din America a aparut listat un smartphone cu pretul de doar 10 dolari. Telefonul este LG iar pe site este listat sub numele de TracFone LG Prepaid Lucky LG16. 

Pentru un smartphone de 10 dolari eu nu m-as astepta la specificatii hardware foarte grozave. Insa pot spune ca telefonul se prezinta chiar foarte bine.

Ecranul are diagonala de 3.8 inch insa nu se cunoaste rezolutia. La interior avem un procesor dual core de 1.2GHz si 4GB stocare. Smartphone-ul LG are slot microSD (card de pana la 32GB) si are preinstalat Android 4.4 KitKat.

Telefonul are functii de conectivitate precum WiFi, 3G si Bluetooth 4.0. Bateria ofera o autonomie in standby de pana la 10 zile iar camera foto are senzor de 3 Megapixeli.

Daca telefonul ar ajunge si la noi la acest pret, cu siguranta s-ar vinde ca painea calda.

lg 2

lg 3

lg 4

Sursa: Walmart Via: Gsmarena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).