Motorola Moto G54 5G Power review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Motorola Moto G54 5G Power review in romana

In carcasa eleganta, Motorola a incorporat un acumulator de capacitate foarte generoasa, in speta 6000mAh. Foarte tare 🙂 Bateria are alaturi o incarcare rapida cu putere de 30W. Nu-i rau 🙂

Prima data va invitam sa descoperiti alaturi de noi cat de repede este incarcat acumulatorul. Trebuie spus faptul ca incarcatorul nu este inclus in dotarea standard.

INCARCARE

Va precizam ca noi am facut testul de incarcare cu un incarcator de 25W. Pragul 6% – 100% a fost realizat in 2 ore.

Daca punem la socoteala capacitatea masiva de 6000mAh si faptul ca puterea de incarcare nu a depasit 20W, noi consideram ca incarcarea full este decent de rapida.

Probabil ca daca se utilizeaza un incarcator original Motorola TurboPower 30W, durata incarcarii full o sa fie cuprinsa intre 80 – 90 minute.

ANIMATIE INCARCARE

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH ‘Auto’ (refresh ajustat automat in functie de utilizare; urca pana la 120Hz)

Pentru testul de autonomie, noi am apelat la aplicatia PCMark. Cu bateria incarcata full si cu refresh-ul setat pe Auto, benchmark-ul pentru autonomie a rulat continuu pentru 18 ore si 40 de minute. Asta este impresionant 🙂

Motorola Moto G54 5G Power review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Motorola Moto G54 5G Power review in romana

Pe partea de conectivitate, dispozitivul este excelent echipat 🙂

FISA TEHNICA

# 5G, 4G, NFC, Bluetooth 5.3, WiFi 802.11 ac, USB C 2.0

# Nano SIM + eSIM, MicroSD dedicat, jack 3.5mm, GPS/AGPS/GLONASS/Galileo/QZSS/Beidou

# Senzori – amprenta (incorporat in butonul de power), proximitate, accelerometru, lumina ambientala, giroscop, compas, pedometru

# Altele – WiFi Direct, WiFi Hotspot, deblocare faciala

Motorola Moto G54 5G Power review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Motorola Moto G54 5G Power review in romana

Smartphone-ul vine insotit de urmatoarele accesorii – cablu USB C – USB C, husa, cheita pentru SIM si documentatie. Va precizam ca incarcatorul nu este oferit in dotarea standard.

HUSA

Husa oferita in dotarea standard este de calitate buna. Ea se monteaza usor si asigura o buna protectie marginilor si partii din spate.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).