Lumia

Conform unor informatii ce au aparut pe internet, Microsoft planuieste sa lanseze in 2015 doua smartphone-uri din gama Lumia cu specificatii la cel mai inalt nivel.

Este vorba de un phablet intitulat Cityman cu diagonala de 5.7 inch si un smartphone intitulat Talkman ce are o diagonala de 5.2 inch. Conform zvonurilor, ambele telefoane vor fi echipate cu ecrane Quad HD (2560×1440) si sistem de operare Windows 10.  Restul specificatiilor includ:

Lumia Cityman – Procesor Octa Core Qualcomm Snapdragon, 3GB RAM, 32GB stocare interna, Camera foto de 20 Megapixeli cu triplu LED flash, Camera frontala de 5 Megapixeli si Baterie de tip removable cu capacitatea de 3300 miliamperi

Lumia Talkman – Specificatii similare cu ale Cityman cu cateva diferente: Procesor cu 6 nuclee Qualcomm Snapdragon si Baterie de 3000 miliamperi

In ceea ce priveste data de lansare, se asteapta ca noile telefoane sa isi faca aparitia in a doua jumatate a lui 2015. Ramane de vazut daca aceste zvonuri se vor adeveri.

Sursa: UnleashThePhones

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.