blackberry-android

Potrivit unor informatii aparute online, binecunoscuta companie canadiana producatoare de telefoane mobile, BlackBerry, planuieste lansarea in aceasta toamna a unui smartphone cu sistem de operare Android.

La festivalul de tehnologie mobila MWC 2015 din Barcelona, Blackberry a prezentat un telefon de tip slider. Conform zvonurilor, e foarte posibil ca smartphone-ul prezentat in Barcelona sa fie device-ul cu sistem de operare Android.

BlackBerry de cativa ani nu o duce prea bine in ceea ce priveste vanzarile de telefoane. Toate sansele ca aceasta posibila manevra sa fie una salvatoare pentru compania canadiana din punct de vedere al vanzarilor. Ramane de vazut daca aceste zvonuri se vor adeveri.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.