Un oficial al companiei chineze ZUK (compania apartine de Lenovo) a publicat pe internet a randare cu viitorul smartphone ZUK Z1. In imagine telefonul nu este afisat integral, insa cu toate acestea avem confirmarea ca smartphone-ul va include port USB 3.0 de tip C. Gratie portului USB ce ofera viteze de pana la 5GB/s, fisierele vor fi transferate foarte rapid iar incarcarea telefonului se va realiza intr-un timp scurt.

zuk z1

ZUK Z1 va debuta oficial pe data de 11 August. Telefonul va fi echipat cu ecran de 5.5 inch Full HD, 3GB RAM, 16/32GB stocare interna si procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810. Bateria are capacitatea impresionanta de 4000 miliamperi iar camera principala are un senzor de 13 Megapixeli. De mentionat este ca ZUK Z1 are scanner de amprenta si ofera suport pentru conexiunea 4G LTE.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).