Conform ultimelor zvonuri, se pare ca producatorul chinez ZTE se pregateste de lansarea noului lor smartphone din clasa high end. Este vorba despre Nubia Z9, telefon ce se asteapta a fi lansat pe piata din China in data de 6 Mai. Conform scurgerilor de informatii din ultima perioada, ZTE urma sa echipeze Nubia Z9 cu ecran de 5.5 inch cu rezolutie Quad HD (2560×1440).

Insa potrivit ultimelor informatii aparute, ZTE Nubia Z9 va avea un ecran cu diagonala mai mica, 5.2 inch si rezolutie Full HD (1920×1080). Pe langa asta se asteapta ca noul smartphone sa vina echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 si 2-3GB RAM.

De asemenea, gratie magazinului online JD.com din China avem si un pret estimativ, in jur la 690 dolari. Mai multe detalii despre ZTE Nubia Z9 cu siguranta vor aparea pe 6 Mai sau dupa aceasta data.

ZTE-nubia-z9

Sursa: pocketnow

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).