Compania chineza ZTE a anuntat oficial in cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat Praga, Cehia, lansarea smartphone-ului ZTE Nubia My Prague. Cu ce impresioneaza device-ul este grosimea sa de doar 5.5 milimetri.

Telefonul are carcasa din metal si include componente hardware ce pozitioneaza device-ul in zona de mijloc. ZTE Nubia My Prague dispune de un ecran Super AMOLED de 5.2 inch cu rezolutia 1920×1080.

Procesorul este un octa core Qualcomm Snapdragon 615, iar in ceea ce priveste memoria RAM si stocarea, smartphone-ul este oferit in doua variante: una cu 2GB RAM si 16GB stocare interna si una cu 3GB RAM si 32GB stocare.

Referitor la preturi, modelul standard costa 350 euro iar varianta cu 3GB RAM 430 euro. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.0.2 Lollipop iar bateria are capacitatea de 2200 miliamperi. In zona de fotografie, ZTE Nubia My Prague include camera frontala pentru selfie-uri de 8MP si camera principala de 13MP.

zte nubia 7 zte nubia 6 zte nubia 1 zte nubia 2 zte nubia 3 zte nubia 4 zte nubia 5

Sursa 1 Sursa 2 Sursa 3

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).