ZTE a lansat de curand pe piata din China ceasul inteligent intitulat Axon Watch. Din ceea ce se poate observa din imagine, gadget-ul arata extrem de bine.

axon watch

Smartwatch-ul are un ecran de 1.4 inch ce este protejat de sticla de safir. La interior regasim 512MB RAM, 4GB stocare si o baterie de 300 miliamperi. ZTE Axon Watch este echipat cu Bluetooth 4.1 si sistem de operare Tencent OS.

Device-ul poate realiza apeluri telefonice si include functii de control prin intermediul gesturilor, functii de mesagerie, notificari si fitness.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).