nubia logo

Brandul Nubia al companiei producatoare de telefoane ZTE este activ in special pe piata din China. Se pare ca ZTE doreste extinderea si catre alte piete iar destinatia aleasa este India. Compania chineza si-a lansat deja in India site oficial precum si conturi pe retelele sociale.

In ceea ce priveste smartphone-ul ce urmeaza a fi lansat de catre ZTE in aceasta regiune, se asteapta ca Nubia Z9 Mini sa isi faca aparitia in perioada urmatoare.

ZTE Nubia Z9 Mini are urmatoarele specificatii:

-Ecran de 5 inch 1080p, Procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615, 2GB RAM, 16GB stocare interna, slot microSD, Camera foto de 16 Megapixeli cu LED flash, Camera frontala de 8 Megapixeli, Sistem de operare Android 5.0.2 Lollipop cu interfata Nubia UI 2.8 si Baterie de 2900 miliamperi.

nubia z9 mini 1

nubia z9 mini 2

Sursa: AndroidOS.in

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).