Recent compania chineza ZTE a lansat pe piata din SUA smartphone-ul Boost Max+. Cu toate ca denumirea telefonului lasa impresia ca avem de-a face cu un device foarte performant, lucrurile nu stau chiar asa.

ZTE Boost Max+ este comercializat la pretul de 200 dolari, iar in aceasta suma avem urmatoarele dotari: ecran IPS de 5.7 inch cu rezolutia 720p, procesor quad core de 1.2GHz, 2GB RAM, 16GB stocare interna si baterie de capacitate generoasa si anume 3400 miliamperi.

Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop iar in zona de fotografie avem: camera principala de 8 Megapixeli fara blitz LED si camera frontala de 1MP.

ZTE Boost Max+ include conectivitate 4G LTE si difuzor cu tehnologia audio Dolby Digital Plus.

zte boost 2zte boost 1

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).