ZTE a anuntat recent lansarea in China a smartphone-urilor Axon Mini si Axon Lux. Producatorul nu a oferit foarte multe detalii legate de ZTE Axon Mini. Tot ceea ce se stie este ca telefonul va include ecran Super AMOLED de 5.2 inch.

axon mini 1

Punctul de atractie este ZTE Axon Lux. Acesta este dotat cu scanner de amprenta iar pe partea din spate telefonul are insertii de piele. Smartphone-ul are ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 2560×1440. La interior avem procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 4GB RAM si 128GB stocare.

De mentionat este ca device-ul poate fi deblocat cu ajutorul vocii si prin intermediul scanner-ului de retina. ZTE Axon Lux pe partea din spate are doua camere foto, una de 13MP iar alta de 2MP. Camera frontala este de 8MP. Sistemul de operare este Android Lollipop. Pretul smartphone-ului este de 625 dolari.

axon lux 1

axon lux 5 axon lux 4 axon lux 3 axon lux 2

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).