In cadrul festivalului de tehnologie Computex 2015 din Taipei, Taivan, ZOTAC a dezvaluit PC-ul de gaming cu sistem de operare SteamOS intitulat ZBOX SN970. Punctul principal de atractie al ZOTAC SteamBox este chip-ul grafic NVIDIA GeForce GTX 970m. In ceea ce priveste restul de specificatii avem urmatoarele:

-Procesor Intel din generatia 6 (Skylake), 8GB DDR3, hard disk de 1TB, SSD de tip M.2 de 128GB, sistem de operare SteamOS si Steam Controller (gamepad proprietar Steam).

ZOTAC ZBOX SN970 include 2 sloturi de memorie DDR3 cu frecventa la 1600 (se pot instala pana la 16GB RAM), slot hard disk/ssd de 2.5 inch SATA 6GB/s, slot M.2 SATA SSD, 4 porturi HDMI, dual Gigabit LAN, WiFi si Bluetooth 4.0.

ZOTAC ZBOX SN970 va debuta pe piata incepand cu luna Noiembrie.

zotac1

zotac2

zotac3

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).