youtube red

Google a anuntat serviciul premium YouTube Red ce ofera continut video fara reclama. Serviciul de streaming va fi lansat din 28 Octombrie si va fi disponibil utilizatorilor pe baza de abonament lunar de 10 dolari.

Persoanele platitoare vor avea acces la continut premium si servicii precum YouTube Kids, YouTube Music si YouTube Gaming.

Marea noutate introdusa de YouTube Red este faptul ca pe device-urile mobile clipurile video sau muzica pot fi rulate in background. Cei 10 dolari pe luna acopera aplicatia de mobil, desktop si Android.

YouTube Red va debuta in SUA pe 28 Octombrie, urmand ca in perioada urmatoare sa fie lansat la nivel global.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).