In raspuns la camera de actiune lansata de LG saptamana trecuta, LG Action Cam, producatorul chinez Xiaomi a lansat propria lor camera de actiune intitulata Xiaomi YI 4K. Gadget-ul are dimensiune redusa si ofera performante superioare gratie hardware-ului excelent.

Xiaomi YI 4K 1

Camera Xiaomi dispune de senzor Sony IMX377 cu 12 megapixeli. Senzorul realizeaza filmari video la rezolutia 4K cu 30 de frame-uri pe secunda.

YI 4K se conecteaza la smartphone-uri cu sistem de operare Android prin intermediul conexiunii WiFi. Utilizatorul se poate conecta la propriul telefon inteligent si prin utilizarea functiei de Bluetooth.

Datorita senzorului Sony performant, camera este partenerul ideal in calatoriile pline de aventura. Imaginile surprinse sunt de cea mai buna calitate si datorita lentilelor de tip wide cu unghi la 155 grade poti fi sigur ca nu iti va scapa nici un detaliu din peisaje sau din calatoriile cu bicicleta.

Xiaomi YI 4K 2

Pe Xiaomi YI 4K, utilizatorul poate urmarii pozele si clipurile video filmate in cele mai bune conditii gratie display-ului de calitate superioara. Ecranul folosit de Xiaomi are diagonala de 2.19 inch si o densitate de pixeli per inch cu valoarea respectabila la 330ppi.

Stocarea materialului video se face pe card microSD ce trebuie achizitionat separat. Camera nu dispune de stocare interna. Acumulatorul instalat de producator are capacitate destul de generoasa la 1400mAh.

Xiaomi YI 4K 3

Doritorii de Xiaomi YI 4K trebuie sa scoata din portofel in jur la 183 de dolari. Camera este disponibila in culorile negru, alb si roz.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.