Urmatorul smartphone ce urmeaza a fi lansat de Xiaomi a ajuns pe site-ul chinez TENAA de certificare a echipamentelor mobile de telecomunicatii.

Conform TENAA, Xiaomi Redmi Note 2 va fi disponibil in doua variante: un model cu procesor octa core MediaTek MT6795 si o varianta tot cu procesor octa core, Qualcomm Snapdragon 615.

Ambele modele sunt echipate cu 2GB RAM, 16/32GB stocare interna, baterie de 3020 miliamperi, camera foto principala de 13MP si camera frontala de 5MP.

Referitor la ecran, diagonala acestuia este de 5.5 inch. Nu sunt detalii in ceea ce priveste rezolutia. Dupa parerea mea, avand in vedere procesoarele ce echipeaza Xiaomi Redmi Note 2, ecranul va avea rezolutie Full HD (1920×1080).

redmi 1 redmi 2 redmi 3 redmi 4

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).