Xiaomi QiCycle R1 2

Marele producator de telefoane mobile, Xiaomi, a intrat pe piata de biciclete cu un model foarte interesant. Xiaomi QiCycle R1 este o bicicleta smart care din pacate vine cu pret astronomic.

Bicicleta smart Le Super Bike lansata de LeTV costa in jur la 800 dolari, ceea ce mie mi se pare un pret decent. Modelul Xiaomi costa 3000 dolari. Bicicleta are pret ridicat pentru ca include materiale si tehnologii de top.

Xiaomi QiCycle R1 este realizata din fibra de carbon si cantareste doar 7kg. Bicicleta are culoare neagra si este echipata cu transmisie electronica Shimano Ultegra Di2 ce functioneaza cu baterie.

Bateria ofera o autonomie de 40 ore. QiCycle R1 are senzori de miscare care lucreaza in tandem cu aplicatia de fitness pentru smartphone oferita de Xiaomi.

Ca si aspect eu cred ca bicicleta arata super. Ca si dotari nu este la nivelul bicicletei Le Super Bike insa este oricum un gadget atractiv. Pretul este cam mare.

Sursa: Techinasia.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).