Conform ultimelor informatii aparute pe web, smartphone-ul Xiaomi Mi 5 va fi lansat in luna Noiembrie. Pe langa data de lansare, noile informatii aparute ne dezvaluie si specificatiile hardware.

Se zvoneste ca Xiaomi Mi 5 va avea un ecran de 5.3 inch cu rezolutia 2560×1440. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 820 pe 64bit, procesor ce urmeaza a fi lansat cam in aceasi perioada cu telefonul Xiaomi, vom avea 4GB RAM memorie si 16, 64GB stocare interna.

Sistemul de operare de pe device va fi Android 5.1.1, iar bateria va avea capacitatea de 3030 miliamperi. Xiaomi Mi 5 va veni echipat cu senzor de amprenta si camera foto principala de 16 Megapixeli. Camera frontala este de 6 Megapixeli.

xiaomi

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).