In mediul online au aparut informatii referitoare la noile telefoane pe care Xiaomi e posibil sa le lanseze in luna Iulie a acestui an si anume: Xiaomi Mi 5 si Mi 5 Plus. In ceea ce priveste Mi 5 se stie de ceva vreme faptul ca Xiaomi urmeaza a lansa un nou smartphone din clasa premium.

Ce este surprinzator sunt scurgerile de informatii referitoare la noul smartphone Mi 5 Plus. Cel mai probabil vom avea de-a face cu un phablet iar conform informatiilor ce provin de pe un site din China, telefonul va avea un design slim cu margini ale ecranului foarte subtiri. Este foarte probabil ca noul smartphone sa fie lansat odata cu Xiaomi Mi 5.

xiaomi-mi5-leak-01

 

Specificatii Posibile Xiaomi Mi 5

-Ecran de 5.2 inch

-Procesor Qualcomm Snapdragon 810

-3 sau 4GB RAM

-Camera principala de 16 Megapixeli

-Baterie de 3000 miliamperi

 

Specificatii Posibile Xiaomi Mi 5 Plus

-Ecran de 6 inch cu rezolutia QHD (2,560×1,440)

-Procesor Qualcomm Snapdragon 810

-4GB RAM

-32GB stocare interna

-Camera foto de 16 Megapixeli cu stabilizator optic de imagine

Sursa: GizmoChina

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).