Xiaomi iHealth 2 3

Xiaomi iHealth 2 este un nou gadget lansat de popularul producator chinez Xiaomi. De aceasta data nu avem de-a face cu un smartphone, laptop sau ceas inteligent.

iHealth 2 este un aparat foarte util care masoara tensiunea arteriala. Gadget-ul utilizeaza un display color de 4.3 inch si se conecteaza la smartphone-uri, tablete si alte device-uri cu sistem de operare Android prin conexiunea WiFi direct.

Xiaomi iHealth 2 2

Aparatul detecteaza automat tensiunea mica (de la inima la cap) si tensiunea mare (tensiunea din tot corpul). In plus, gadget-ul afiseaza pulsul in timp real si schimbarile din bataile inimii.

Rezultatele obtinute la masurarea tensiunii pot fi comunicate de catre aparat si in mod vocal. Noul gadget iHealth 2 afiseaza pe ecranul de dimensiune generoasa si alte informatii utile precum: temperatura din camera si de afara, ora si data.

Aparatul este alimentat cu energie de acumulatorul ce dispune de capacitatea la 2200 mAh. Gadget-ul este mic si portabil, ceea ce-l face foarte usor de transportat.

Xiaomi iHealth 2 1

Xiaomi iHealth 2 este un gadget extrem de util in vremuri in care multi dintre noi fac din ce in ce mai putina miscare si consuma alimente foarte bogate in zahar si sare.

Noul aparat este pus la vanzare in China pe site-ul oficial Xiaomi, mi.com, la pretul de 61 dolari.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.