mi band 5

Xiaomi a lansat bratara inteligenta Mi Band 1S. Pretul ei este unul foarte scazut, doar 15 dolari. Bratara Xiaomi Mi Band 1S nu are ecran si este compatibila cu telefoane si tablete pe Android si iOS.

Ea are functii foarte utile persoanelor care practica sport sau diverse activitati fizice. Avem senzor de puls, functie ce masoara numarul de pasi (pedometru), functie ce masoara numarul de calorii consumate. Senzorul de puls este folosit si pentru determinarea calitatii somnului. Bratara mai are si reminder pentru apeluri iar bateria ofera o autonomie de pana la 30 zile.

Xiaomi Mi Band 1S este rezistenta la apa si cantareste doar 5.5 grame. Bratara va fi oferita in diverse culori si va fi lansata in China pe 11 Noiembrie.

mi band 2

mi band 1

mi band 3

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).