Daca ascultati frecvent muzica cu smartphone-ul, atunci avem ceva special pentru voi. Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker este o boxa portabila eleganta care ofera un sunet puternic. Boxa este in acest moment la vanzare pe site-ul Gearbest.com la pretul accesibil de 23.84 dolari.

Daca se introduce codul de cupon 18ROY0015 , receptionati o reducere importanta de 4.85 dolari. Astfel ca pretul final ajunge la doar 18.99 dolari. Cu toate taxele incluse, pretul ajunge undeva pe la 100 lei, ceea ce nu este rau deloc.

Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker: detalii, pareri si specificatii

Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker are multe functii utile. Precum si numele sugereaza, boxa dispune de conectivitate Bluetooth 4.2 , ceea ce inseamna ca este compatibila cu orice device care este dotat cu functie Bluetooth. Prin intermediul intrarii auxiliare (AUX IN), boxa poate fi conectata fara probleme la un PC sau laptop prin cablu cu intrare si iesire jack de 3.5mm.

Noi consideram gadget-ul a fi super util pentru posesorii de smartphone. Poti foarte usor sa transmiti muzica prin Bluetooth de pe telefon direct in boxa. Daca in timpul auditiei primesti un apel, poti raspunde folosind butonul de Power de pe boxa.

Deoarece device-ul dispune de microfon incorporat, poti conversa cu persoana care te-a apelat direct prin boxa. Muzica de pe smartphone poate fi trimisa wireless la boxa la o distanta de maxim 10 metri. Pentru ca sunetul sa fie cat mai clar, nu trebuie sa existe obiecte intre boxa si smartphone.

Sistem audio cu boxe stereo

Gadget-ul include doua difuzoare care pot sa redea un sunet cu putere de 5 wati. Datorita dimensiunilor reduse (nu este cu mult mai mare decat un smartphone) si a greutatii de doar 155 grame, boxa este super portabila. Asta o face ideala pentru calatorii.

Bluetooth 4.2 Speaker ascunde la interior un acumulator Lithium-Polymer de 1200mAh care iti asigura pana la 10 ore de auditie. Asta inseamna ca te poti bucura pentru mult timp ascultand muzica ta favorita.

Cele 10 ore de autonomie pot fi atinse daca boxa este setata la un volum rezonabil de 40%. Daca este data la maxim pentru mult timp, bineinteles ca autonomia scade. Volumul poate fi ajustat direct din smartphone sau folosind butoanele fizice ale boxei.

Alimentarea cu energie se face prin intermediul portului MicroUSB 2.0. Vrem sa mentionam ca boxa poate reda sunet atunci cand bateria se incarca. Bateria este alimentata pana la 100 de procente in aproximativ 3 ore, ceea ce este decent. Carcasa este din metal iar culoarea argintie arata elegant. Grilajul care acopera cele doua difuzoare este de culoare alba.

Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker este un gadget super util pentru cei care iubesc sa asculte muzica folosind smartphone-ul. Boxa scoate un sunet puternic, arata elegant, este super portabila, este realizata de un brand foarte cunoscut si ne este oferita la un pret accesibil.

Concluzie si Pret

Boxa este in acest moment la vanzare pe site-ul Gearbest.com la pretul atractiv de 23.84 dolari. Daca se foloseste codul de cupon 18ROY0015 , primiti un discount important de 4.85 dolari. Cu toate taxele aplicate, pretul final este de aproximativ 100 lei.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.