xiaomiPe 8 Aprilie firma chinezeasca producatoare de telefoane mobile, Xiaomi, a inregistrat un numar record de telefoane vandute. In cadrul evenimentului in care s-au celebrat cei 5 ani de existenta ai companiei, Xiaomi a rulat un program de vanzare rapida pe site-ul lor personal. Rezultatul acestei campanii a fost vanzarea a 2,112,010 smartphone-uri.

Datorita acestui numar impresionant de telefoane vandute, cei de la Xiaomi au intrat in cartea recordurilor. Conform Guinness World Records, in 24 de ore pe o singura platforma online Xiaomi a reusit sa vanda cele mai multe telefoane. In prezent Xiaomi se situeaza pe locul 5 in topul producatorilor de telefoane inteligente.

 

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).