Windows_10

Microsoft a anuntat ca noul sistem de operare Windows 10 se va lansa in mod oficial pe data de 29 Iulie. Posesorii de calculatoare (laptop, desktop) cu sisteme de operare Windows 7 sau Windows 8.1 vor putea face actualizarea la Windows 10 gratuit.

In mod evident update-ul gratuit va fi posibil doar daca detineti Windows 7 sau Windows 8.1 cu licenta. De mentionat este faptul ca posesorii de tablete cu Windows 8.1 vor beneficia de actualizarea gratuita la Windows 10.

In ceea ce priveste actualizarea la Windows 10 pentru posesorii de smartphone-uri cu Windows, inca nu se cunosc detalii referitoare la data.

Pe langa calculatoare si telefoane, de asemenea Microsoft va actualiza consola de gaming Xbox One cu noul sistem de operare Windows 10. Ca si in cazul smartphone-urilor, inca nu se cunoaste data in care actualizarea la Windows 10 va fi disponibila pentru Xbox One.

Microsoft a mentionat ca update-ul la noul sistem de operare pentru telefoane si consola de gaming va fi facut la o data mai tarzie comparativ cu lansarea pe PC.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.