Brandul chinezesc Vivo are in plan lansarea intr-un viitor foarte apropiat a unui nou model de smartphone cu specificatii puternice si design atractiv. Terminalul adopta numele de Vivo X7 Plus.

Vivo X7 Plus 2

Telefonul propune o constructie metalica de calitate cu design tip unibody. Din imaginile publicate online se observa ca X7 Plus dispune de carcasa colorata in auriu rosiatic.

In zona frontala, Vivo a amplasat senzorul pentru amprente in butonul fizic de Home. Privit din fata, smartphone-ul arata elegant si modern gratie marginilor inguste.

In departamentul de hardware gasim o configuratie cu multi cai putere. Vivo X7 Plus este dotat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652. Acest model este pe 64 biti si are frecventa maxima de 1.8GHz.

Alaturi de procesorul potent, se regasesc 4GB de memorie RAM si 64GB de memorie interna dedicata stocarii. Utilizatorii care doresc extinderea capacitatii de stocare, au la indemana slotul microSD.

Vivo X7 Plus 1

Smartphone-ul este pozitionat in zona de dispozitive tip phablet. Acest aspect se datoreaza display-ului mare de 5.7 inch. Afisajul de dimensiune generoasa dispune de rezolutia 1080p, adica 1920×1080 pixeli.

Amatorilor de fotografii selfie le este pusa la indemana o camera frontala cu multa putere. Camera are la bord senzor de 16-megapixeli si flash LED.

Vivo X7 Plus va beneficia de optimizari software care vor permite controlul eficient al memorie RAM si a interfatei sistemului de operare Android. Terminalul va iesi la suprafata in data de 30 Iunie. Sunt zvonuri conform carora pretul de pornire va fi de 394 dolari.

Sursa: Gizmochina.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).