Producatorul chinez Vivo a lansat smartphone-ul denumit Vivo X5 Pro. Specificatiile device-ului incadreaza telefonul in segmentul de mijloc.

De mentionat este faptul ca telefonul include in camera frontala tehnologie de scanare a ochiului. Aceasta functie poate fi folosita pentru a finaliza o tranzactie online, a debloca telefonul sau de a te autentifica in diverse aplicatii.

Vivo X5 Pro este momentan disponibil doar pe teritoriul Chinei la pretul de aproximativ 440 dolari. In ceea ce priveste disponibilitatea in restul regiunilor inca nu se cunosc detalii. Vivo X5 Pro vine echipat cu:

-Ecran de sticla 2.5D tip Super AMOLED cu diagonala 5.2 inch si rezolutie Full HD (1920×1080)

-Procesor octa core Snapdragon 615 pe 64 bit

-Memorie 2GB RAM

-Camera foto de 13 Megapixeli, camera frontala de 8 Megapixeli

-Sistem de operare Android Lollipop cu interfata Funtouch OS 3.0

-Baterie de 2300 miliamperi

-Dual SIM, 4G LTE

vivo x5 pro 1

vivo x5 pro 2

vivo x5 pro 3

vivo x5 pro 4

vivo x5 pro 5

vivo x5 pro 6

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).