iphone 7

Urmatorul video ne prezinta un concept de iPhone 7 care cu siguranta va impresiona. Persoana care a realizat acest concept s-a bazat pe design-ul actualului iPhone.

Modificarile aduse sunt la partea frontala unde graficianul a creat un ecran cu margini extrem de subtiri. Si zona din spate a suferit modificari de design, carcasa avand finisaj tip oglinda.

Conceptul de iPhone 7 include camera foto de 16 Megapixeli cu stabilizator optic de imagine. Pe smartphone-ul concept este prezent si portul USB de tip C iar ecranul este de tip Super AMOLED.

Referitor la ecran, este putin probabil ca Apple sa puna pe urmatorul iPhone un display de tip Super AMOLED, insa nu se stie niciodata.

https://youtu.be/rfUZp1y9xww

Sursa: Phonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).