minecraft 1

Binecunoscutul joc Minecraft se bucura de un succes extraordinar. Jocul a fost lansat pentru prima oara in versiune alpha pe 17 Mai 2009. Versiunea full de Minecraft a fost lansata pe PC in data de 18 Noiembrie 2011. De atunci si pana in prezent celebrul joc a fost facut disponibil pe toate platformele (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One).

In prezent vanzarile totale ale jocului Minecraft sunt de 70 milioane de copii. Varianta de PC a inregistrat cifra impresionanta de 20 milioane de copii vandute. Pentru a va putea face o idee la cat de bine se vinde jocul, in ultimele 24 ore pe toate platformele s-au vandut peste 10000 de bucati.

Compania care a creat jocul, Mojang, a fost cumparata de Microsoft pentru suma de 2.5 miliarde dolari.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).