galaxy s6,s6 edge

Din punct de vedere al specificatiilor hardware si al design-ului Samsung Galaxy S6/S6 Edge sunt cu siguranta un pas urias fata de Galaxy S5. Noile telefoane Samsung sunt apreciate de toate site-urile de specialitate din lume. Insa cu toate acestea cele doua telefoane nu se bucura de succesul pe care Samsung il astepta.

In 27 de zile de la lansare, Samsung Galaxy S4 s-a vandut in 10 milioane de exemplare. Cele doua Samsung Galaxy S6 (S6, S6 Edge) intr-o luna de zile s-au vandut in doar 10 milioane de bucati. Avand in vedere ca noile telefoane din punct de vedere tehnologic si al designului sunt cu mult peste Galaxy S4, S5 si tot ceea ce Samsung a lansat pana in prezent, vanzarile sunt neasteptat de mici.

La data lansarii a Galaxy S6/S6 Edge, Samsung estima un numar minim de 70 milioane de bucati vandute pana la sfarsitul anului. Ramane de vazut daca pana atunci compania sud coreeana va reusi sa atinga estimarile.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).