Pe site-ul agentiei chineze de certificare a device-urilor mobile, TENAA, a ajuns un smartphone Samsung cu clapeta. Noul device cu nume de cod SM-G9198 cu toate ca are un design inspirat dupa telefonele mobile de prin anii 2000, specificatiile hardware sunt printre cele mai recente.

Conform TENAA, Samsung SM-G9198 este echipat cu doua ecrane a 3.91 inch fiecare si rezolutie de 1280×768. Procesorul de la interior este un Qualcomm Snapdragon 808 cu 6 nuclee si frecventa la 1.8GHz. Avem 2GB RAM, 16GB stocare interna si slot microSD. Smartphone-ul dispune de o camera principala de 16 Megapixeli si o camera frontala de 5 Megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 Lollipop.

Sunt mici sansele ca noul smartphone Samsung sa fie lansat in afara Chinei. In opinia mea un device extrem de interesant atat ca design cat si ca specificatii.

samsung 5

samsung 3

samsung 2

samsung 4

samsung 1

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).