umi-campanie-reduceri-1

Anul 2016 se apropie cu pasi repezi de final. Producatorul chinez UMi vrea sa intampine perioada de sarbatoare care urmeaza cum se cuvine. Compania impreuna cu magazinul online Gearbest.com, lanseaza o campanie de reduceri pentru cele mai tari telefoane UMi.

Avem 5 modele de top cu specificatii excelente si preturi atractive: UMi Plus E, UMi Plus, UMi Max, UMi Super si UMi Diamond.

umi-plus-e-7

UMi Plus E este unul dintre cele mai performante telefoane UMi. Smartphone-ul are la bord 6GB de memorie RAM, 64GB memorie interna si display Sharp FHD cu diagonala de 5.5-inch.

Telefonul este primul model din lume care e motorizat de procesorul octa-core MediaTek Helio P20.

Estetic, dispozitivul arata extrem de bine. Avem o carcasa metalica eleganta cu design slim si culoare neagra. Inauntru locuieste acumulatorul Sony de 4000mAh. Bateria dotata cu tehnologie Quick Charge, se incarca prin intermediul portului USB tip C.

UMi Plus E dispune de senzor amprente, procesor audio dedicat si camera principala Samsung de 13-megapixeli.

UMi Plus E este disponibil la promotie pe Gearbest.com la pretul special de 228.99 dolari.

UMi Plus 1

Un alt model atractiv aflat la promotie este smartphone-ul UMi Plus. Terminalul propune o configuratie potenta in care “actorii” principali sunt cei 4GB de RAM si procesorul octa-core MediaTek Helio P10 tactat la 2.0GHz.

In dotarea standard, device-ul apare dotat cu display Sharp Full HD de 5.5-inch si 32GB de memorie interna. Componentele sunt hranite cu energie de acumulatorul inzestrat cu 4000mAh si tehnologie de incarcare rapida.

UMi Plus dispune de senzor pentru amprente si port USB tip C. Dotarile hardware sunt gazduite intr-o carcasa metalica slim cu look superb. Camera principala are in distributie 13-megapixeli si flash LED dual-tone.

UMi Plus poate fi cumparat de pe magazinul online Gearbest.com la pretul special de 179.99 dolari.

UMi Max 7

Cel de-al treilea model disponibil la promotie este UMi Max. Smartphone-ul vine echipat cu 3GB de RAM, 16GB de memorie interna si display Full HD. Modelul dispune de baterie cu 4000mAh si are procesor octa-core MediaTek Helio P10 de 2.0GHz. Terminalul aduce port USB tip C, senzor amprente si corp metalic elegant.

UMi Max poate fi achizitionat de pe Gearbest.com la pretul excelent de 154.99 dolari.

umi super 1

Al 4-lea model listat la promotie este UMi Super. Telefonul incorporeaza 4GB de memorie RAM, acumulator de 4000mAh si display Full HD cu diagonala de 5.5-inch. Sub capota sunt gazduite procesorul octa-core MediaTek Helio P10 de 2.0GHz si un modul de memorie cu 32GB in capacitate.

Dispozitivul are carcasa metalica cu design stilat. Pe lista cu dotari mai regasim senzor pentru amprente, port USB tip C si camera principala Panasonic de 13-megapixeli. Terminalul nu este privat de procesor pentru sunet.

UMi Super poate fi cumparat de pe magazinul Gearbest.com la pretul special de 176.99 dolari.

umi-diamond-6

Am ajuns la cel de-al 5-lea model aflat la promotie. Este vorba despre smartphone-ul UMi Diamond. Device-ul ofera specificatii bune: 3GB RAM, procesor octa-core, 16GB memorie interna si display HD cu diagonala de 5-inch. In carcasa confectionata din materiale premium (sticla si metal) se ascunde acumulatorul de 2650mAh. Camera principala ruleaza 8-megapixeli si flash LED.

UMi Diamond este cel mai accesibil model. Smartphone-ul este disponibil pe magazinul online Gearbest.com la pretul mic de 99.99 dolari.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.