toshiba dynapad 1

Toshiba DynaPad este un device cu sistem de operare Windows 10 ce se vrea a fi concurent direct al tabletei Microsoft Surface Pro 4. Toshiba DynaPad va debuta pe piata din Europa la inceputul anului viitor. Device-ul este disponibil in acest moment la precomanda in Japonia pentru pretul de aproximativ 1100 dolari. Livrarile vor fi onorate in luna Decembrie.

Toshiba DynaPad are un ecran de 12 inch si include tastatura detasabila si stylus de origine Wacom. Display-ul de tip IPS are rezolutia 1920×1080. In zona de hardware tableta Toshiba in mod evident nu poate concura cu noul Microsoft Surface Pro 4. Avem un procesor quad core Intel Atom si 4GB RAM.

Cu toate ca in zona de hardware Toshiba DynaPad nu exceleaza, capitolul la care sta foarte bine este design-ul. Conform producatorului tableta este cel mai subtire si mai usor device de tip 2 in 1 din lume. Cu dock-ul atasat, avem o greutate totala de 996 grame si o grosime de 14.9 milimetri.

toshiba dynapad 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).