Urmatorul PC dupa parerea mea arata pur si simplu incredibil. Design-ul lui TJ 07 Ghost Rider este unul de pe alta planeta iar ca si aspect parca arata ca si un extraterestru.

TJ 07 Ghost Rider 1

Persoana care a realizat acest PC de gaming se numeste Modder CROW si este clar un tip pasionat de PC-uri custom. Eu unul nu pot sa-mi dau seama cum s-a reusit instalarea tuturor componentelor ultra performante intr-un spatiu asa mic.

Configuratia este una foarte performanta. Poate nu este la nivelul lui Project Alternate, insa cu siguranta se bate de la egal cu desktop-ul de gaming Shinai.

TJ 07 Ghost Rider 4

TJ 07 Ghost Rider vine echipat cu una dintre cele mai performante placi de baza Asus. Este vorba despre modelul ROG MAXIMUS VIII Hero.

Procesorul este unul ultra rapid si de cea mai noua generatie. Avem de-a face cu un quad core Intel Core i7-6700K ce lucreaza la frecventa de 4.2GHz.

Placa video este un NVIDIA GeForce GTX 980 TI cu 6GB GDDR5 si 384 bit. Procesorul rapid plus placa video ultra performanta cu siguranta ofera o grafica de vis si multe fps-uri in cele mai noi jocuri.

TJ 07 Ghost Rider 2

Persoana care a construit TJ 07 Ghost Rider nu s-a zgarcit la memorie RAM. Pe sistem s-au pus 16GB RAM DDR4 cu frecventa de lucru foarte mare, 3000Mhz.

Stocarea nu se lasa mai prejos. Chiar daca capacitatea de 240GB nu este impresionanta, SSD-ul este pe interfata PCIe, ceea ce inseamna ca avem viteze de transfer foarte ridicate si cu mult superioare fata de un SSD obisnuit.

Toata aceasta super configuratie este tinuta de o sursa EVGA de 1000 wati. Pe mine personal TJ 07 Ghost Rider m-a impresionat foarte mult. Configuratia este una super performanta insa unde straluceste acest PC de gaming este clar aspectul.

TJ 07 Ghost Rider 3

TJ 07 Ghost Rider 5

TJ 07 Ghost Rider 6

Via: Asus ROG Sursa: Facebook

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).