Thermaltake a lansat pe piata fan controller-ul denumit Commander FT. Ce iese in evidenta la acest device este ecranul de tip touch cu diagonala de 5.5 inch. De pe ecranul touch se pot controla pana la 5 ventilatoare de carcasa. Conectarea la placa de baza a Thermaltake Commander FT se face prin intermediul conectorului de tip Molex.

Fan controller-ul este proiectat sa functioneze pe 5 canale (10 wati per canal). Ecranul de tip touch afiseaza informatii precum: temperatura si viteza de rotatie a ventilatoarelor.
Pe ecran sunt incluse comenzi ce permit comutarea modului manual sau automatic de control al turatiei ventilatoarelor. Commander FT include doua setari prestabilite de functionare a ventilatoarelor: Performance si Silent. Produsul costa in jur la 37 dolari.

commander ft2

commander ft3

 

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).