samsung galaxy view 2

Samsung Galaxy View, tableta uriasa cu ecran de 18.4 inch, si-a facut aparitia pe net intr-un set de poze neoficiale. Device-ul ne este prezentat din mai multe unghiuri si pentru prima oara ne putem face o idee despre cum va arata noua tableta la data lansarii. Samsung Galaxy View a primit deja aprobare din partea FCC pe teritoriul SUA, asa ca e doar o chestiune de timp pana device-ul va fi prezentat oficial.

Samsung Galaxy View include ecran cu rezolutia Full HD, procesor octa core Samsung Exynos 7, 2GB RAM si 32GB stocare interna. Tableta mai are in dotarea standard Bluetooth, WiFi, GPS si sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop.

Samsung-Galaxy-View-3 Samsung-Galaxy-View 1 Samsung-Galaxy-View-4

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).