Cu toate ca in ultima perioada Samsung a pus accent mai mult pe lansarea si dezvoltarea de smartphone-uri, marele producator coreean si-a indreptat atentia si catre segmentul tabletelor.

In ultimele saptamani au aparut informatii despre noua tableta Samsung Galaxy Tab S2 ce urmeaza a fi lansata in curand. De asemenea Samsung a introdus in diverse piete de pe glob tableta de buget Galaxy Tab A. Din cate se pare Samsung nu vrea sa se opreasca aici in ceea ce priveste lansarile de tablete.

Recent pe internet au aparut informatii referitoare la o noua tableta Samsung cu specificatii ce o incadreaza in clasa premium. Device-ul Samsung cu nume de cod CHOPIN-LTE si-a facut aparitia in baza de date a aplicatiei de testare Geekbench.

Conform informatiilor aparute, noua tableta este echipata cu procesor quad core pe 64 bit Intel Atom x5-Z8500 cu frecventa la 2.24 GHz, 4GB RAM si sistem de operare Android 5.1 Lollipop.

CHopin-LTE

In ceea ce priveste perioada in care noua tableta va fi lansata oficial, inca nu sunt informatii. Ca si parere personala e posibil sa fie vorba despre Samsung Galaxy Note 10.1 2016, tableta ce cred ca va fi lansata anul acesta pe la inceputul lunii Octombrie.

Spun acest lucru deoarece Galaxy Note 10.1 2014 a fost lansata pe piata in Octombrie 2013. Avand in vedere ca de atunci au trecut aproape doi ani, eu unul cred ca Samsung va lansa noul Note 10.1.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).